Kontakta Takläggare i Stockholm

Brinkens Plåtslageri AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare och företag med alla slags takarbeten i hela Stor-Stockholm.
Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt offert-förslag om du söker hjälp med lägga tegel, papp, plåttak eller andra takmaterial. Fri och Snabb återkoppling inom 48h!

Lägga Tegeltak

Våra takmontörer har den certifiering och kunskap som krävs för att lägga tegelpannorna med precision.

Lägga Papptak

Oavsett om du företagare, privatperson eller fastighetsägare kan vi hjälpa dig att få ett snyggt papptak med lång hållbarhet.

Lägga Plåttak

Till oss kan du vända dig om du är i behov av omläggning, renovering, reparation eller konstruktion av ett plåttak.

Söker du en Takläggare?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Ska ni renovera taket? Vi erbjuder helhetslösningar

  För oss är det viktigt att du som kund får en så bekymmersfri takläggning som möjligt och därför erbjuder vi allt under ett och samma tak. Det betyder att vi har tillgång till målare, sotare, solcellsmontörer, takläggare, VVS-installatörer och elektriker i egen regi. Som kund kommer detta att bespara dig en hel del tid, pengar och energi.

  Ska ni Lägga om Taket i Stockholm? Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och företag med alla taktjänster

  Vi gör nästa takläggning mycket enklare

  Väljer du att kontakta oss och tar erbjudandet av en fri offert då är det dags att planera in projektet mer grundligt. Vår takläggare kommer då att kontakta dig för att diskutera hur arbetet kommer att gå till. Det bästa är om du och andra som bor i huset har möjlighet att befinna er på annan plats än i bostaden under arbetets gång men om denna möjlighet inte finns ser vi till att lösa det på bästa sätt. I offerten kommer du att få information om hur lång tid renoveringen planeras ta.

  Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt tak

  Vi lämnar ett spår efter oss av nöjda och glada kunder med fräscha och hållbara tak. Hör av dig till oss eller skicka in en offertförfrågan så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa just dig. Vi erbjuder totalentreprenad från början till slut men kan också bistå med hjälp vid enskilda arbeten, t.ex. om du vill utföra delar av din takrenovering på egen hand.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Stockholm för att renovera vårt tegeltak till vår villa i Sundbyberg. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader. Vi rekommenderar denna firma vid nästa takläggning.

   Sune T, Sundbyberg

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett takbyte till vårt radhus i Danderyd. Deras projektledare och takläggare var flexibla, arbetade i god tid och höll bra kommunikation. Vi blev supernöjda med resultatet. Vi rekommenderar!

   Johan R, Danderyd

   Takläggaren i Stockholm hjälpte oss med att renovera vårt plåttak och ersatte det med klicktak i plåt. Bra och snabb service till bra priser. De var väldigt proffsiga och leverade enligt offert med goda resultat. Vi rekommenderar!

   Frida W, Bromma

   Våra målgrupper Vår erfarna takfirma hjälper både större och mindre uppdragsgivare i Stockholm

   Privatkunder

   Våra takläggare hjälper gärna privatkunder med alla möjliga takarbeten. Vi kan även assistera er att söka ROT-Avdrag eller söka Bygglov.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare är det mycket att hålla reda på när det kommer till taket. Våra takmontörer assisterar er gärna era frågor eller funderingar som ni kan ha.

   Bostadsrättförening

   Vi hjälper varje år över 10 bostadsrättsföreningar med olika taktjänster. Vi har god erfarenhet av att jobba nära med styrelsen eller enskilda medlemmar.

   Företag

   Söker ni en ny samarbetspartner? Vi söker ständigt efter nya partners i Stockholmsregionen som behöver hjälp med takläggning. Kontakta oss gärna idag!

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här