Kontakta Takläggare i Stockholm

Brinkens Plåtslageri AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare och företag med alla slags takarbeten i hela Stor-Stockholm.
Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt offert-förslag om du söker hjälp med lägga tegel, papp, plåttak eller andra takmaterial. Fri och Snabb återkoppling inom 48h!

Lägga Tegeltak

Våra takmontörer har den certifiering och kunskap som krävs för att lägga tegelpannorna med precision.

Lägga Papptak

Oavsett om du företagare, privatperson eller fastighetsägare kan vi hjälpa dig att få ett snyggt papptak med lång hållbarhet.

Lägga Plåttak

Till oss kan du vända dig om du är i behov av omläggning, renovering, reparation eller konstruktion av ett plåttak.

Söker du en Takläggare?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Ska ni renovera taket? Vi erbjuder helhetslösningar

  För oss är det viktigt att du som kund får en så bekymmersfri takläggning som möjligt och därför erbjuder vi allt under ett och samma tak. Det betyder att vi har tillgång till målare, sotare, solcellsmontörer, takläggare, VVS-installatörer och elektriker i egen regi. Som kund kommer detta att bespara dig en hel del tid, pengar och energi.

  Ska ni Lägga om Taket i Stockholm? Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och företag med alla taktjänster

  Vi gör nästa takläggning mycket enklare

  Väljer du att kontakta oss och tar erbjudandet av en fri offert då är det dags att planera in projektet mer grundligt. Vår takläggare kommer då att kontakta dig för att diskutera hur arbetet kommer att gå till. Det bästa är om du och andra som bor i huset har möjlighet att befinna er på annan plats än i bostaden under arbetets gång men om denna möjlighet inte finns ser vi till att lösa det på bästa sätt. I offerten kommer du att få information om hur lång tid renoveringen planeras ta.

  Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt tak

  Vi lämnar ett spår efter oss av nöjda och glada kunder med fräscha och hållbara tak. Hör av dig till oss eller skicka in en offertförfrågan så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa just dig. Vi erbjuder totalentreprenad från början till slut men kan också bistå med hjälp vid enskilda arbeten, t.ex. om du vill utföra delar av din takrenovering på egen hand.

  Kontakta Brinkens Plåtslageri idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takarbete i Stockholm

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Rabah
   – Projektledare

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som kan uppkomma vid takläggning

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Rabah
    – Projektledare

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här