Lägga Plåttak i Stockholm

Till oss kan du vända dig om du är i behov av omläggning, renovering, reparation eller konstruktion av ett plåttak. Vi hjälper bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet.
Våra konkurrenskraftiga priser, vår stora kompetens och flexibla lösningar gör oss till det självklara valet när det är dags för ny takplåt på taket.

Renovering av Plåttak

Vi utför totalrenovering och mindre reparationer av plåttak.

Takomläggning av Plåttak

Vi kan hjälpa er lägga om ert klicktak i plåt eller bandtäckning.

Byta ut Plåttak

Ska ni byta ert Plåttak? Vi kan hjälpa er idag!

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Lägga Plåttak i Stockholm? Vi hjälper er med nya och hållbara plåttak

  Resultat som håller länge

  Att sätta ett plåttak på plats kan de allra flesta lyckas med men vårt mål är inte kortsiktiga lösningar utan tak som verkligen håller länge. Vi ser till att lyssna på dina önskemål och ta fram de bästa metoderna och det bästa materialet på marknaden. På så sätt kan vi garantera ett fantastiskt resultat med en mycket lång hållbarhet.

  Därför bör du välja ett plåttak

  Det finns många anledningar till varför plåttak varit populära under väldigt många år. Till att börja med är de relativt lättskötta och rengöringen blir därför sällan ett problem. Plåt är också ett material som har en lång livslängd och som kan hålla tätt när snö och regn står utanför dörren. Med ett plåttak från oss kan du vara säker på att du är trygg.

  Större säkerhet under vintertid

  I nästan hela landet är snö ett faktum under vintermånaderna. För många husägare kan snö på taken kännas olustigt, speciellt om man inte har bra takskydd. Med ett plåttak behöver du inte bekymra dig om att snö samlas på taket. Eftersom ytan är glatt halkar snön oftast ner självmant istället. Plåt kan med fördel användas på tak med lutning. 

  Totalentreprenad för ditt plåttak

  När du vänder dig till oss kan vi hjälpa dig hela vägen – från projektledning till slutresultat och besiktning. Vi har stor och bred kunskap inom allt som har med plåttak att göra vilket bland annat inkluderar takplåtsmålning, trapetsplåt, listtäckning, bandtäckning, stålplåt och mycket mer. Våra lösningar är flexibla och vi strävar alltid efter att uppfylla kundens alla önskemål.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Nytt plåttak till föreningen

   Våra takmontörer har stor kunskap och erfarenhet av att jobba med bostadsrättsföreningar eller fastighetsägare. Söker du efter en pålitlig och serviceinriktad byggfirma har du kommit helt rätt. Kontakta oss så snart som möjligt för att få ert nya plåttak monterat och klart. Våra reparationer är alltid av hög kvalitet och priserna alltid konkurrenskraftiga.

   Kostnadsfri inspektion av ditt plåttak

   Innan vi kan skicka ut en offert eller påbörja renoveringen av ditt plåttak behöver vi komma på en inspektion. Genom att kontakta oss redan idag kan du boka in inspektionen snabbare och på så sätt starta arbetsprocessen i god tid. Vår inspektion är kostnadsfri och vi skickar ut en offert efter vårt besök. Godkänner du offerten går vi vidare med en projektplan som passar alla parter.

   ROT-avdrag för privatpersoner

   Vill du renovera taket på ett hus som du äger? Inga problem! Som privatperson i Sverige har du då rätt att använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Avdraget ger en reducering på 30 % av den totala kostnaden. Observera att endast arbetskostnaden är avdragsgillt. Vi hjälper dig med hela kontakten med Skatteverket så att du kan luta dig lugnt tillbaka.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Stockholm för att renovera vårt tegeltak till vår villa i Sundbyberg. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader. Vi rekommenderar denna firma vid nästa takläggning.

   Sune T, Sundbyberg

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett takbyte till vårt radhus i Danderyd. Deras projektledare och takläggare var flexibla, arbetade i god tid och höll bra kommunikation. Vi blev supernöjda med resultatet. Vi rekommenderar!

   Johan R, Danderyd

   Takläggaren i Stockholm hjälpte oss med att renovera vårt plåttak och ersatte det med klicktak i plåt. Bra och snabb service till bra priser. De var väldigt proffsiga och leverade enligt offert med goda resultat. Vi rekommenderar!

   Frida W, Bromma

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här