Lägga Betongpannor & Takpannnor i Stockholm

Om du letar efter en professionell, rutinerad och serviceorienterad takläggare som kan hjälpa dig lägga betong-, tegel- och andra typer av takpannor har du hittat rätt. Vi utför takarbeten åt till exempel BRF:er, fastighetsägare, företag och privatpersoner och lägger tak på snart sagt alla typer av fastigheter så som villor, sommarstugor, hyreshus med mera.

Renovering av Tegeltak

Vi kan hjälpa er med en totalrenovering eller med mindre reparationer av ert tegeltak.

Takomläggning av Tegeltak

Vi kan hjälpa er lägga om ert tegeltak, både betong- och tegelpannor.

Takbyten inom Tegeltak

Ska ni byta ert Tak? Vi kan hjälpa er er lägga Takpannor av alla material.

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av att Lägga om ert Betongpannor & Takpannor i Stockholm? Högkvalitativa tegeltak till alla slags kunder

  Tegelpannor – en takbeläggning som får patina med åldern

  Tegelpannor är ett alternativ som kostar lite mer men som samtidigt håller länge och åldras väl. Det finns olika varianter som alla är gjorda av lera av olika slag vars karaktär kan skilja sig något åt. Tegelpannor passar på tak med lutning över 22 grader och underarbetet är viktigt för optimalt resultat. En nackdel är att de kan drabbas av mossväxt.

  Betongpannor – ett modernt alternativ till tegelpannor

  Betongpannor liknar tegelpannor med skillnaden att de ofta är jämnare. För det mesta skiljer man mellan två generella varianter: obehandlade eller ytbehandlade där de sistnämnda varianterna har en blank yta. Betongpannor väger mer än tegel men är i gengäld billigare och har garantitider på upp till 10 år.

  Fibercementpannor – ett prisvärt alternativ för låglutande tak

  Fibercementpannor passar för tak med låg lutning. På avstånd påminner de mycket om tegelpannor men har färre skarvar i läggningen. En mycket prisvärd och hållbar takbeläggning.

  Plåtpannor – mångsidig och praktisk takbeläggning för alla typer av tak

  Plåtpannor finns i olika färger och mönster, bland annat varianter som ser ut som tegelpannor. Om man vill ha ett lättskött tak är de ett mycket bra alternativ då de i princip är underhållsfria och mycket sällan drabbas av mossväxt.

  Vi hjälper dig med dina takpannor – kontakta oss för en gratis offert

  Vilken takbeläggning ska du välja? Vad för tak vill du ha hjälp att lägga takpannor på? Kontakta oss och berätta så ger vi dig en gratis offert.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Stockholm för att renovera vårt tegeltak till vår villa i Sundbyberg. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader. Vi rekommenderar denna firma vid nästa takläggning.

   Sune T, Sundbyberg

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett takbyte till vårt radhus i Danderyd. Deras projektledare och takläggare var flexibla, arbetade i god tid och höll bra kommunikation. Vi blev supernöjda med resultatet. Vi rekommenderar!

   Johan R, Danderyd

   Takläggaren i Stockholm hjälpte oss med att renovera vårt plåttak och ersatte det med klicktak i plåt. Bra och snabb service till bra priser. De var väldigt proffsiga och leverade enligt offert med goda resultat. Vi rekommenderar!

   Frida W, Bromma

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här