Lägga Korrugerat Plåttak i Stockholm

Korrugerad takplåt är en takbeläggning som många antar är modern men som faktiskt har anor från 1800-talets mitt. Vi hjälper våra kunder, fastighetsägare, privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att lägga korrugerad takplåt på rätt sätt. Vi är en flexibel takläggare som alltid samordnar våra projekt utifrån våra kunders önskemål.

Renovering av Plåttak

Vi utför totalrenovering och mindre reparationer av plåttak.

Takomläggning av Plåttak

Vi kan hjälpa er lägga om ert klicktak i plåt eller bandtäckning.

Byta ut Plåttak

Ska ni byta ert Plåttak? Vi kan hjälpa er idag!

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Lägga Korrugerat Plåttak i Stockholm? Vi hjälper er med nya och hållbara plåttak

  Korrugerad plåt – ett mångsidigt material

  Korrugerad plåt är tunn plåt som man pressat så att det fått veck. Det är ett mångsidigt material som används både för yttertak, innertak, fasader och balkongfronter.

  Korrugerat plåttak – hållbart och praktiskt

  Den vanligaste varianten av korrugerad takplåt idag är trapetskorrugerad plåt. Det är en stabil och hållbar takbeläggning som är förhållandevis enkel att lägga med rätt förkunskaper, men framför allt prisvärd. När vi lägger korrugerat plåttak får du självfallet nöjd kundgaranti och vi genomför löpande kvalitetskontroller under arbetets gång.

  Vi lägger korrugerat plåttak på alla typer av fastigheter

  Korrugerad plåt går att lägga på i princip vilken typ av fastighet som helst. Däribland:

  • Förråd
  • Garage
  • Villor
  • Sommarstugor
  • Fritidshus
  • Flerfamiljshus
  • Hyreshus
  • Radhus

  Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för takläggning på bostaden

  Behöver du hjälp med att lägga korrugerad takplåt på ditt hem? Då kan läggningen av en redan prisvärd takbeläggning bli ännu mer fördelaktig ur ett ekonomiskt perspektiv. Som privatkund som vill ha hjälp med takläggning på bostaden får du nämligen använda ROT-avdraget för att sänka ditt totalpris med så mycket som 50 000 kronor.

  Vi hjälper dig lägga korrugerat plåttak

  Kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri offert. Vad för typ av fastighet vill du att vi ska lägga korrugerad plåt på? Hur många kvadratmeter stort är taket? Om du inte vet dessa detaljer har du möjligheten att boka oss för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket tar vi fram en offert åt dig.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Stockholm för att renovera vårt tegeltak till vår villa i Sundbyberg. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader. Vi rekommenderar denna firma vid nästa takläggning.

   Sune T, Sundbyberg

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett takbyte till vårt radhus i Danderyd. Deras projektledare och takläggare var flexibla, arbetade i god tid och höll bra kommunikation. Vi blev supernöjda med resultatet. Vi rekommenderar!

   Johan R, Danderyd

   Takläggaren i Stockholm hjälpte oss med att renovera vårt plåttak och ersatte det med klicktak i plåt. Bra och snabb service till bra priser. De var väldigt proffsiga och leverade enligt offert med goda resultat. Vi rekommenderar!

   Frida W, Bromma

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här