Lägga Papptak i Stockholm

Funderar ni på att lägga takpapp i Stor-Stockholm? Oavsett om du företagare, privatperson eller fastighetsägare kan vi hjälpa dig att få ett snyggt papptak med lång hållbarhet. Hör av dig till oss redan idag för en kostnadsfri offert eller för att boka in en inspektion av ditt tak. Både inspektion och offert är helt kostnadsfria!

Renovering av Takpapp

Vi utför totalrenovering och mindre reparationer av Takpapp

Lägga om Papptak

Vi kan hjälpa er lägga om ert papptak eller schingeltak.

Bränna & Svetsa Papp

Söker ni hjälp med svetsad takpapp? Vi kan hjälpa er idag till bra priser!

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med att Lägga Takpapp i Stockholm? Papptaksläggning för alla kundgrupper

  Lägga papptak i Stockholm

  En av de största projekt som du som husägare kommer att göra är troligtvis ett takbyte. Ett takbyte kräver inte bara kunskap och tid utan också specialutbildning för att det ska ske på rätt sätt. Genom att anlita våra professionella takmontörer kan du få ett fräscht och snyggt tak med generös garanti.

   Takpapp – Det praktiska och ekonomiska valet

  Papptak är idag ett av de vanligaste och mest uppskattade alternativen. Den främsta orsaken till detta är för att det är smidigt och billigt men också för att materialet lämpar sig för många olika typer av byggnader och bostäder. Papptak har en bra isoleringsförmåga vilket betyder att värme hålls inne och kyla stannar kvar utomhus – och vice versa.

  Det perfekta papptaket för dina behov

  För oss är det viktigt att du som kund får framföra dina önskemål. Därför jobbar vi alltid med en mycket nära kontakt och nära relationer till våra kunder. Genom att kombinera takpapper, underlagspapp, petroleumtjärat takpapper och klister med vår expertis kan vi se till att skapa ett papptak som är så nära det perfekta som möjligt.

  Bekymmersfri takläggning med takpapp

  Hur lång tid din takläggning eller takrenovering kommer att ta beror på ett flertal faktorer. Bland annat kommer huvudsakligen dina önskemål att ligga till grund för tidåtgången. Det man däremot kan säga är att papp är ett mycket uppskattat material som är smidigt att arbeta med. Papptak väger inte mycket och det gör att arbetsprocessen oftast är mycket kortare än vid läggning av plåttak.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Vi säkerställer ett snyggt tak med lång hållbarhet

   Visst brukar fasaden få ta emot hårda vindar och gassande sol men i regel är det taket på ett hus som får utsättas för mest slitage. Sveriges ständigt varierande klimat gör att både sol, regn och snö sliter på ett tak under åren. Det är viktigt att se till att ta hand om sitt tak för att hålla bostaden eller fastigheten i toppskick. Vi hjälper dig med hela eller delar av ditt takbyte!

   Många fördelar med papptak

   Det finns många orsaker till varför papptak har blivit så uppskattat. Jämför man med många andra material så har papp en längre hållbarhet, är lättare att arbeta med och kostar oftast mindre i inköp. För att ditt papptak ska kunna fungera krävs det dock både ett underlagspapp och ett ytpapp.

   Professionella tjänster och högkvalitativa material

   När du ska anlita en takläggare är det viktigt att du väljer med omsorg. Vill du vara säker på att du får ett bra slutresultat och material av hög kvalitet är det oss du ska vända dig till. Här får du stöd och rådgivning redan från första kontakt och vi säkerställer ett korrekt arbete varje gång. Kundens upplevelse är väldigt viktigt för oss och därför är servicenivån alltid på topp.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Stockholm för att renovera vårt tegeltak till vår villa i Sundbyberg. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader. Vi rekommenderar denna firma vid nästa takläggning.

   Sune T, Sundbyberg

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett takbyte till vårt radhus i Danderyd. Deras projektledare och takläggare var flexibla, arbetade i god tid och höll bra kommunikation. Vi blev supernöjda med resultatet. Vi rekommenderar!

   Johan R, Danderyd

   Takläggaren i Stockholm hjälpte oss med att renovera vårt plåttak och ersatte det med klicktak i plåt. Bra och snabb service till bra priser. De var väldigt proffsiga och leverade enligt offert med goda resultat. Vi rekommenderar!

   Frida W, Bromma

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här