Lägga Tegeltak i Stockholm

Är det dags renovera ditt tegeltak eller har du kanske en nybyggnation där ett tak behöver monteras? Då är vi rätt företag för jobbet. Våra takmontörer har den certifiering och kunskap som krävs för att lägga tegelpannorna med precision och arbetar med moderna och välbeprövade metoder.

Renovering av Tegeltak

Vi kan hjälpa er med en totalrenovering eller med mindre reparationer av ert tegeltak.

Takomläggning av Tegeltak

Vi kan hjälpa er lägga om ert tegeltak, både betong- och tegelpannor.

Takbyten inom Tegeltak

Ska ni byta ert Tak? Vi kan hjälpa er er lägga Takpannor av alla material.

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av att Lägga om ert Tegeltak i Stockholm? Högkvalitativa tegeltak till alla slags kunder

  Därför bör du välja hållbara tegelpannor

  Det finns en anledning till varför man har använt sig av tegelpannor till tak sedan tusentals år tillbaka. Tegel är till att börja med ett material som är väldigt snyggt men det är också rent och väldigt tåligt. Tegelpannor är tillverkade av lera och bränns i en ugn. Det betyder att de kan klara av otroligt höga temperaturskillnader utan problem. 

  Tegeltak för alla behov och yrkesgrupper

  Oavsett om du har en större eller mindre byggnad kan vi hjälpa dig att få tegeltaket på plats. Materialet är mycket slitstarkt och vackert vilket gör att bostaden får ett mycket tilltalande yttre. För oss har storleken ingen betydelse. Vi arbetar med nybyggen såväl som mindre renoveringar och säkerställer ett öga för detaljer i alla projekt som vi ger oss in på.

  Stockholms bästa takläggare till din tjänst

  Visst är det fullt möjligt att lägga ett tegeltak på egen hand men ett tegeltak kräver en extrem precision som många andra material inte är i behov av. Här är det viktigt att plattorna placeras kant i kant för att sneda linjer inte ska bli ett faktum när taket väl är klart. Vi erbjuder bara seriösa och professionella takläggare som är experter inom tegel. Inför varje uppdrag börjar vi alltid med en inspektion för att kunna planera arbetet in i minsta detalj.

  Vi får tegeltaket på plats

  Att byta tegeltak ska inte vara jobbigt, speciellt inte om du anlitar ett professionellt företag. När du vänder dig till oss kan du vara säker på att alla takläggare är erfarna och du får också en garanti på arbetet. Här slipper du oroa dig för dolda kostnader och vår totalentreprenad gör att du hittar alla yrkesgrupper under ett och samma tak. Vi har både takläggare, VVS-installatörer och målare på plats.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Material av hög kvalitet

   När du beställer nya tegelpannor från oss kan du vara säker på att materialet alltid är av hög kvalitet. För att vi ska kunna stå för våra ord och leverera ett fläckfritt resultat är kvaliteten ingenting som vi kan eller vill tumma på. Hos oss får du alltid takpannor som kommer att hålla länge och som dessutom kommer att skapa ett vackert yttre på bostaden.

   Tegeltak till riktigt bra pris i Stockholm

   Vill du få ett pris för din takläggning eller vill du kanske ha rådgivning och vägledning inför din takrenovering? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi ser till att få iväg en offert helt kostnadsfritt så att du lättare kan avgöra hur mycket arbetet kommer att gå på. Är du privatperson kan vi hjälpa dig att sköta kontakten med Skatteverket så att du kan ansöka om ROT-avdraget och sänka dina kostnader.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Stockholm för att renovera vårt tegeltak till vår villa i Sundbyberg. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader. Vi rekommenderar denna firma vid nästa takläggning.

   Sune T, Sundbyberg

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett takbyte till vårt radhus i Danderyd. Deras projektledare och takläggare var flexibla, arbetade i god tid och höll bra kommunikation. Vi blev supernöjda med resultatet. Vi rekommenderar!

   Johan R, Danderyd

   Takläggaren i Stockholm hjälpte oss med att renovera vårt plåttak och ersatte det med klicktak i plåt. Bra och snabb service till bra priser. De var väldigt proffsiga och leverade enligt offert med goda resultat. Vi rekommenderar!

   Frida W, Bromma

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här