Måla Plåttak i Stockholm

Vi är en pålitlig, rutinerad och noggrann partner inom takmålning och andra takarbeten. Vi erbjuder vår kompetens och höga servicenivå till kunder i och runt Stockholm. Av oss får du hjälp att förvandla ditt plåttak till ett visuellt tilltalande och hållbart skydd för ditt hem eller företag.

Målning av Plåttak

Vi utför målning och mindre reparationer av plåttak.

Takmålning av Plåt

Vi kan hjälpa er måla om ert klicktak i plåt eller bandtäckning.

Tvätta Plåttak

Ska ni tvätta ert Plåttak? Vi kan hjälpa er idag!

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Måla ert Plåttak i Stockholm? Vi hjälper er med nya och hållbara plåttak

  Därför är det viktigt att måla plåttak

  Takmålning är inte bara en fråga om att förbättra ditt tak estetiskt. Det är en viktig teknisk process som skyddar plåtytan, vilket i sin tur förlänger takets livslängd. Taket rengörs noggrant, vi applicerar sedan en primer för att försäkra att takfärgen fäster ordentligt. Vi använder högkvalitativa alternativ genom hela processen vilket mynnar ut i en slitstark yta som står emot tuffa väderförhållanden.

  Full service för ditt tak

  Ibland behöver man hjälp med mer än takmålning. Vi står till tjänst med att kunna utföra alla slags takarbeten, från mindre reparationer till heltäckande takbyten. Vi kan alltid sätta ihop en skräddarsydd lösning som ger dig ett plåttak i toppklass.

  Vi hjälper alla typer av kunder

  Vi arbetar åt alla kundgrupper, från privatpersoner till företag och allt däremellan. Vi lyssnar på dina specifika krav och anpassar våra tjänster för att ge dig bästa möjliga resultat.

  Dra nytta av ROT-avdraget

  Om du som privatperson anlitar oss för takmålning kan du dra nytta av ROT-avdraget. Detta ger dig rätt till en skattereduktion på upp till 30% av totalkostnaden, till exempel för att måla plåttak.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Hållbarhet i fokus

   Vi tar vår del påverkan på miljön på största allvar. Vi strävar därför att i högsta möjliga mån använda miljövänliga material och tekniker i våra takläggningstjänster för att minimera vår miljöpåverkan samtidigt som vi erbjuder högkvalitativa och hållbara lösningar.

   Få en gratis offert idag

   Behöver ditt plåttak förnyas? Hör av dig så diskuterar vi hur vi på bästa sätt kan uppnå dina mål.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Stockholm för att renovera vårt tegeltak till vår villa i Sundbyberg. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader. Vi rekommenderar denna firma vid nästa takläggning.

   Sune T, Sundbyberg

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett takbyte till vårt radhus i Danderyd. Deras projektledare och takläggare var flexibla, arbetade i god tid och höll bra kommunikation. Vi blev supernöjda med resultatet. Vi rekommenderar!

   Johan R, Danderyd

   Takläggaren i Stockholm hjälpte oss med att renovera vårt plåttak och ersatte det med klicktak i plåt. Bra och snabb service till bra priser. De var väldigt proffsiga och leverade enligt offert med goda resultat. Vi rekommenderar!

   Frida W, Bromma

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här