Lägga Sedumtak i Stockholm

Gröna tak blir allt mer populära. Funderar du på om det är ett val som kan passa på din fastighet i Stockholm? Våra kunniga takläggare hjälper dig gärna genom att förklara mer om sedumtak – och att utföra jobbet om du bestämmer dig för ett grönt tak. Kontakta oss via formuläret om du har frågor eller vill ha en gratis offert. Vi svarar inom 48 timmar.

Lägga Sedumtak

Funderar ni på att lägga ett sedumtak? Kontakta oss för mera information!

Specialister inom Gröna Tak

Gröna tak är bra för både miljön & för energiförhållning. Hör av dig för mera info!

Övriga Takarbeten

Vi kan även hjälpa er med takläggning, takrenovering & takbyten.

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Funderar ni på att Lägga ett Sedumtak i Stockholm? Högkvalitativa Gröna Taklösningar till alla slags kunder

  Välj att få de gröna takens många fördelar

  Att välja ett sedumtak är att på många sätt välja ett miljövänligt tak. Det i sig är ju en fördel, men det är inte det enda du får med ett grönt tak. Tak av den här typen minskar risken för översvämning eftersom växterna skapar ett annat motstånd än vad andra tak kan göra. Det bidrar också till isolering, minskar buller och skyddar tätskiktet mot UV-strålning. Dessutom tar det upp och binder de föroreningar som kan finnas i luften.

  Fördelarna är många:

  • Sedumtak – ett miljövänligt val
  • Hållbart – upp till 20 år utan behov av takbyte
  • Vackert – gröna tak lyfter fastighetens utseende

  Totalentreprenad – låt oss ta över

  Vet du inte hur arbetet ska läggas upp för att få till ett bra sedumtak? Inga problem, vi erbjuder totalentreprenad och kan ta över hela processen, från planering, projektledning och samordning av alla inblandade, till färdigställande av ditt tak. Själv behöver du bara förmedla dina önskemål, din tidsplanering och budget, så tar vi hand om resten.

  Hör av dig för att få en gratis offert

  Vill du ha en gratis offert med ett kostnadsförslag för att byta till sedumtak är det bara att du hör av dig. Du är också välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring sedumtak eller andra takarbeten.

  Kontakta oss med svar inom 48 timmar

  Kontakta oss via formuläret om du har frågor eller funderingar, eller om du vill ha en kostnadsfri offert. Du förbinder dig inte till någonting genom att kontakta oss, inte heller genom att be om en offert. Vi hör av oss så snabbt vi kan, räkna med ett svar inom 48 timmar.

  Vi arbetar med

  • privatägda villor
  • fritidshus
  • flerbostadshus
  • bostadsrättsföreningar
  • kontorslokaler
  • industribyggnader
  • kommersiella fastigheter
  • förrådslokaler och andra byggnader

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 124
   Mail: offert@lägga-tak.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Hur går besiktningen till?

   För att vi ska kunna ge våra kunder en så korrekt offert som möjligt behöver vi först komma på en inspektion. Under inspektionen tittar vi inte bara på eventuella skador som ditt tak kan ha men vi tittar även på vattenavrinning och andra delar av taket. Med hjälp av informationen vi får kan vi lättare diskutera vilka metoder som kommer att fungera bäst för just dig. Här kommer vi bland annat kunna se om det bara är det övre lagret tak som behöver bytas ut eller även den underliggande.

   Behöver vi söka bygglov för takläggning?

   Det varierar på projekt om ni behöver söka bygglov. Framförallt beroende på storleken av arbeten eller om ni behöver byta ut hela materialet eller lägger till exempelvis ett takfönster. Om ni är osäkra kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

   När är det dags för en takrenovering?

   Det finns flera orsaker till att man kan vara i behov av att renovera sitt tak. Det vanligaste är att det befintliga taket har gjort sitt och blivit uttjänt vilket leder till att det inte längre fungerar optimalt men det kan också handla om att man vill förändra utseendet på huset. Oavsett varför du vill renovera ditt tak kan vi hjälpa dig.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   I Sverige har du som privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill lägga nytt eller renovera ditt redan befintliga tak. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har sammanlagt 50.000 kronor att använda dig av per år. För att du ska kunna använda ROT-avdraget behöver du stå som ägare på bostaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Stockholm för att renovera vårt tegeltak till vår villa i Sundbyberg. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader. Vi rekommenderar denna firma vid nästa takläggning.

   Sune T, Sundbyberg

   Vi anlitade Takläggaren i Stockholm för ett takbyte till vårt radhus i Danderyd. Deras projektledare och takläggare var flexibla, arbetade i god tid och höll bra kommunikation. Vi blev supernöjda med resultatet. Vi rekommenderar!

   Johan R, Danderyd

   Takläggaren i Stockholm hjälpte oss med att renovera vårt plåttak och ersatte det med klicktak i plåt. Bra och snabb service till bra priser. De var väldigt proffsiga och leverade enligt offert med goda resultat. Vi rekommenderar!

   Frida W, Bromma

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus. Älvsjö

   Takomläggning av villa i Älvsjö, Stockholm, med ny bandtäckning & klicktak i plåt.

   Tegelomläggning Villa. Täby

   Takrenovering och omläggning av tegelpannor till villaägare i Täby, norra Stockholm.

   Taksäkerhet Villa. Huddinge

   Installation av taksäkerhet (bl.a. snörasskydd) till villa i Huddinge, södra Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 124
    Mail: offert@lägga-tak.se

    Offert? Klicka här